fredag 27 maj 2011

Kemikalier

Om en människa alltid är positiv och uppmuntrande mot en, alltid ställer upp och alltid är ärlig så vill man när man väl får chansen ge tillbaka tio gånger om även om de är näst intill omöjligt. Jag har fått chansen att ge tillbaka till en person nu men tyvärr så är chansen egentligen ännu en snäll gest av denna människa gentemot mig så jag ligger i underkant lika fullt..!

Två dagar i Borås har passerat och jag känner mig halvhög av alla kemikalier som susat upp i hjärnan. Roligt har de i alla fall varit, möttes igår av lärarens charmtroll till hund som glatt uppskattade en hundsjuk Matilda. En dag som avslutades på en sportbar med DIF - Elfsborg på skärmarna och jag höll på att trilla framåt när Elfsborg gjorde mål och sen vann matchen. Vågade inte annat än klappa... Många timmar i kemisalarna, kött upplöst till sina beståndsdelar är varken vackert eller väldoftande. Förvånad över att jag lyckades tycka köttbuffén va god..! 
Fått se de betyg som är satta och är otroligt stolt över mig själv. Några kvar och många tankar om dom... men jag har ju mamma och pappa som kan tänka lite åt mig när de gäller viktiga saker som papper!

Har för första gången på flera dagar ett sug efter att träna hund, tror jag ska plåga mig lite till med att inte träna dom och sen köra på som om de inte finns något som kan stoppa oss. 










Nu ska de inte skrivas mer skit här utan jag ska försöka skriva lite arbeten och sälla i mig en mjölkchoklad... Mina träningar är som bortblåst med allt jag käkat de här dagarna.. omstart! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar