lördag 3 april 2010

Glad!


Jaha då var även denna dag till ända. Har faktiskt hunnit gör riktigt mycket och kommer somna med ett leende på läpparna, trots mycket grubbel i huvudet.

Sågade upp 20pinnar som ska bli nya vittringsapporter, mina gamla hade inte rätt "form". Åkte upp till hundarna och städade i materialrummet, ibland undrar jag vad jag har allt till men ändå används allt... hundarna fick två pass lydnad var och jag har bytt teknik på Nero och fick bättre respons än jag vågat hoppas på så nu ska nog det sätta fart på ett och annat. Gizmo fick hårdare krav på sig vilket var uppskattat och momenten har börjats pusslas ihop.
Hoppade upp på cykeln och tog med Nero på en 40min lång tur i solen, underbart!
Känns som om våren proppat in massa idéer och energi i mig!

Somnade gott i en stol på altanen när jag kom hem sen på med "fina" kläder och iväg för att träffa vänner. Många jag inte sett på länge.

I morgon ska jag försöka få lite plugg gjort och cykla hundarna. Nero måste upp i kondition och muskler nu! Har eventuellt lyckats fjäska tillräckligt bra för Rikard så han tar förhoppningsvis med Nero till Strömsholm en vecka och musklar honom lite (a) här är bäst!

Sov gott det kommer i alla fall jag göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar