tisdag 17 juli 2012

Nu fuskar hon bara 8 av 10 gånger!

Är helt slut i kroppen just nu. Tre timmars övertid på jobbet igår sen agility och lydnadsträning med Tove och  hennes hundar. Fokus lades till en början på raksträckor då jag vill att Zo ska våga springa förbi mig. Ett "fram" ska betyda spring rakt fram som en idiot tills något annat sägs. Så hinder-tunnel-hinder-hinder blev en bara och Däck- hinder-hinder en annan. Tog inte många sekunder innan Zo greppat att "fram" betydde att hon fick springa livet ur sig och slippa hålla mammas sega tempo. Lycka om ni frågar henne!



Vidare blev de lite bana där kommandot "ut" lades till [spring utåt och ta det hindret] och då hade vi med slalomen som även den släppt för tjejen. Avslutade med kontaktfält och skam den som ger sig men nu fuskar hon BARA 8 av 10 gånger ;)  Så nog lockar det att anmäla sig till en hoppklass... kanske ska be Kristin hålla lite privatlektioner? ;)




Lilltjejn fick komma ut hon med. Slalom och rakstäckan Hinder-Tunnel- Hinder- Hinder var det första hon fick ta innan hon bestämde sig för att ta balansen och A-hindret. Varför inte? Så där höll vi till resten av passet. Energin i henne är det inget fel på i alla fall.

Träningskvällen avslutades med lite lydnad för Rappis del och hon har tagit enorma steg framåt sedan förra gången! Riktigt härligt och en enorm motivationsboost!!

Vad det gäller dagen idag så har tjejerna fått gå var sin rallylydnads bana [vi tävlar ju tydligen på fredag] och även var sitt pass lydnad med full fokus på kontakt och position för Zos del. Den lilla gör så gott hon kan och det är mer än nog!


I morgon väntar mötet som egentligen skulle varit igår men som blev flyttat. Är redan nervös!
Tänkte även försöka få ihop en film av de vi filmade igår.

Stay safe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar