onsdag 3 juni 2009

Tyskland






Ska försöka göra en liten sammanfattnign av vår resa.

Fredag: Urma, Per och Joline kom och hämtade mig runt 05.00 på fredag morgon, nästa stopp var i Lomma (tror ja de hette) där vi hämtade upp Felicia. Blev nästan 10 timmar i bilen innan vi var framme i Gera. Packade in oss på hotellet (hur sköna sängar som helst), innan vi gick ut & åt. Sen va det de där med att sova. Ett tips är att inte para ihop en Felicia & Matilda, de slutar aldrig tidigt! NEXT!

Lördag: Dagen började vid kl 9, en enorm hotellfrukost innan vi skulle försöka hitta tävlingsplatsen. Hade inte världens minsta skylt varit uppsatt hade vi aldrig hittat. Tävlingen visade sig ligga på en enormt stor och fin hästanläggning. Vi har fortfarande inte löst mysteriet med vart alla hästar kom från! I alla fall, gick för att titta på skyddet och lydnad. Tro mig att vi blev besvikna Hundarna höll knappt kontakten och skyddet fanns det ingen glöd i. Undantag fanns såklart och de var riktigt bra, även om domaren var lite väl generös med poäng enligt oss. 
Blev att titta på agility istället, vilket skulle bli de vi ägnade mest tid åt. 
Åkte även och shoppade lite då vi frös till is efter några timma, alltid uppskattat! 
Sen kom de där med sova igen... Inte våran starka sida! NEXT!

Dagens kommentar: 
Jag och Felicia pratade om pingst då hon säger "De har dom la inte i Tyskland?!"

Söndag: Nu skulle vi upp tidigt. Hjälpa URMA att sätta upp hans tält, gick galant. Sprang sen för att inte våra platser vid agilityn, helnice! Gick även bort till skyddet och lydnaden men vände nästan lika fort då de itne va mycket bättre än gårdagen! Gick istället tillbaka för att se hur de gick för URAM. Fick veta att en Italienare bjudit 100 000 kr för Nero, gissa om min haka hängde i backen! Har nog aldrig varit så stolt över min hund, flera tyskar kom in och frågade om honom! Även denna dag spenderades framför agilityn gick och handlade en milkshake (ingen hitt). Fick även äran att bli fotade med Zamp Termodos, riktigt fin hund och trevliga ägare! Tror inte vi gjorde mycket mer denna dag. Eller de är klart vi gick ut och åt, gick på festen= Dans på bordet och långdans + lite spring i koridorena. Köpte även en gurka på burk!

Dagens kommentar:
En tjej går felfri på agilityn och alla hoppar och skriker som idioter. Då sägar smarta jag lagom lugnt. "De där va nog bra!"

Måndag: Nu börjar tröttheten ta ut sin rätt. Tittar på den sista agilityn och lydnaden innan man lägger ögonen till utställningen. Riktigt fina hundar!!! Sen var det prisutdelning, kollade inte på hela och ihoppackning av URMAs tält. SKulle åka en ca 3 timmar för att sova på ett hotell utanför Berlin (tror ja). Nåja 3 timmar räckte för en redan öm rumpa kan jag lova, haha. 

Tisdagen spenderades i bilen, tappade räningen på Pers kisstopp! Va riktigt skönt att komma hem, de gör faktiskt lite ont i kroppen efter en dag i en bil! Saknar dock redan Felicia, hon är galen! 

Stort tack till Per och speciellt Urban. Riktigt rolig resa som gav mycket av allting. Även till Felicia som orkade med mig alla dagar. 

6 kommentarer:

  1. skönt att du åter är i sverige, trots att det inte är säkrast i mullsjö så är det bra att du är tillbaka;p resan gick bra som det ser ut, lite öm rumpa,skambud på finhunden, kul folk mm. Allt är ju trots allt bra så länge man inte stött på en "snowball". You know what i refer to;)

    SvaraRadera
  2. haha precis! Tycker han är värd lite mer än så;) haha
    Ja den dagen!

    SvaraRadera
  3. Vilken resa du har varit med om. Kul att dom gillade din gullegris.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  4. Oj oj!! Vilken resa. Ni verkar ha haft kanonkul ju!!

    SvaraRadera
  5. de är de minsta man kan säga =)
    helt klart toppen!

    SvaraRadera