onsdag 7 september 2011

Spårflaggor och spår

Får säga som farfar sa när jag kom hem idag ”De finns dom som inte fått regn på två år…  vi kan ju i alla fall klä oss”, men de tröstar ju inte speciellt mycket… Helg sjukt va de kan regna på en dag!
Första delen av dagen sysselsatte jag mig med att måla spårflaggor. Min underbara farfar tillverkade ju ett gäng igår när jag bad om EN och jag förväntade mig att få den nästa vecka, inte samma dag. Som det ser ut nu blir de två lila [ska ges bort] och tre svarta med neonrosa text på. Kommer bli sååå grymma.
Andra halvan av dagen har spenderats i regnet ute på spårmarker. Spårade även igår och då gick båda hundarna som klockor med undantag för Zos sista 10 meter som blev lite dumma, vilket syntes idag.
Nytt underlag idag [blandning kort äng och lite stubbåker] med grymt mycket störning, regn, nyfikna och högljuda kor och några kompisar. Lilleman gjorde ett riktigt fint spår där han inte gjorde någon större notis på att himlen tömde sig totalt när vi precis börjat, lite ofokuserat efter depåerna innan han börjar spåra men annars kanon!  [bara mamma som ska komma ihåg att inte lägga depåer på osmarta ställen] Kul att se att han orkar med lite längre spår nu och då har vi inte spårat mycket. Så den lilla är jag riktigt nöjd med!
Damen däremot är jag i och för sig också nöjd med men hon var grymt påverkad av omgivningen och med ett dåligt avslut förra gången var de som bäddat för lite trassel som vi också mycket riktigt fick. Jag ser de dock bara som en grymt bra träning och de syntes att hon börjat fatta systemet lite mer vilket ändå är skönt. Vi får se ur det ser ut i morgon men känslan säger att de kan bli riktigt bra! Tur man har trevliga och duktiga träningskompisar!
Hann även med att köra lite konskick innan jag gick hem. Andra passet och jag tycker hon gör de riktigt bra [sen att farfar förstörde träningen totalt lite senare är en annan historia…]
De skulle egentligen både varit bilder och film i detta inlägg men vårt internet är fortfarande helt skumt så de stängs av med jämna mellanrum så de gick inte..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar