torsdag 9 september 2010

Explosion!


Känns som om jag ska spricka snart, så många idéer, drömmar och visioner som trycker på! Vill göra och uppnå allt på en gång men tyvärr går ju inte det.

Fick en riktigt bra träning igår med Gizmo, Mikki och Zo! kom hem vid 22,00 och då va jag duktigt trött men glad! Gizmo fick träna teknik i fjärren och apporteringen, han klurade lite innan han började göra allt själv och då blev de lite pill till. Vi fick ihop det tillslut i alla fall! Hoppas på att starta en lydnads 1:a snart men de finns inga på nära håll...
Mikki fick ett kortare pass med kontaktträning och i skyddet filar vi på att få oss mer samspelta, förstå varandra och få till tajmingen! Hon är inte den lättaste och man får då inget gratis! Men skam den som ger sig vi ska nog få till det!
Zosan fick jaga lite boll och träna på att så "fint" tycker hon börjar bli riktigt fin! Otroliga färger (: höll på en halv eftermiddag med att försöka få ett bra kort på henne men de gick ju sådär... öva öva!
Blir ju av med ett gäng träningskompisar som åker till Finland på VM i helgen så nu blir de mycket ensam-träning och de är inte alls lika kul.. :( Har i alla fall lite projekt som ska fixas till så vi står inte utan uppgift!

nu ska jag gå lös på hundgårdarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar