torsdag 14 februari 2013

Rappis Rappa Rapport

Längesen sist men ni vet hur det är med prinsessor, fullspäckade scheman från morgon till kväll!
Annars leker livet. Tvåbeningen har börjat fatta att jag vill springa foooort och helst utan att behöva släpa runt på hennes feta arsle för då mina vänner går de från fort till mycket mindre fort.
Hon har dessutom mage att klaga på att jag låter Zo dra tyngsta lasset men hallå?! Får jag inte gör som jag vill tänker jag heller inte anstränga mig mer än nödvändigt för att hon ska få som hon vill.
I vilket fall så har hon en schysst kompis som har en sån där cykel med fyra hjul och som går fooort [två gånger har jag fått springa men nu är de ett tag sedan..tåkigt]. När vi springer bredvid den slipper man dessutom dra henne utan kan springa runt i allt härligt vitt regn!
AWESOME om ni frågar mig!Har dessutom fått riktigt fina muskler nu, tvåbeningen snackar något om att jag äntligen börjat använda ryggen [har jag väll alltid gjort men nu har hon ju fattat vad jag VILL göra]. Var på invägning idag och jag har gått upp hela 2kg sen den 26:e december!! De ni, beach 2013 here i come!! 

Det senaste dagarna har de däremot inte varit mycket fart på blondie. Hon har tydligen haft riktigt ont mellan öronen och bara sovit... så igår fick vi vila HELA dagen [vet ni hur tråkigt de är?! som tur va hade jag en bit kvar på veranda som jag kunde fixa med..] . Idag var hon däremot uppe en sväng [om än en kort sådan] och gav oss massa gott att tugga på [nått är hon bra på iaf] plus att vi fick fina filtar i hundglidaren. Ska tydligen vara någon speciell dag idag..
Hon påstod däremot att hon fortfarande hade dålig balans och ont mellan öronen så jag fick bara göra saker där JAG sprang och hon hon stod stilla [himla latmask till tvåbening men hon påstår att jag blir odräglig om jag inte får göra något] men bättre de än inget och den nya leken var faktiskt ganska kul!

Först ska man springa ut till den lilla hatten rakt fram. Man ska dessutom runda den på ett visst sätt [petig ska hon va med...] därifrån ska man sen springa till mitten av de fyra andra hattarna. Då hon har en tendens att vara virrig så tog ja de säkra för de osäkra och dubbelkollande att jag verkligen skulle till de fyra hattarna och inte vara tillbaka till den som stod ensam.
Tydligen skötte jag mig bra för blondie var lite fuktig i ögonen sista gången. Hur svårt kan de va lixom?! men ja tycker att endast 2 minuter träning är lite väl snålt. Nog för att hon är sjuk men TVÅ minuter?! Jag hann ju inte ens värma upp..


Nu håller jag tassarna för för att hon blir pigg igen för jag har MASSA fart under tassarna! 

Tass & puss 
Princess Rapunzel 

3 kommentarer: