fredag 31 juli 2009

De händer alla


Igår va de spårdag med Caroline, Kicki, Nicklas och Monika. Alla hundar gick bra utom mina. Nero blev biten av pissmyror 3 meter in i spåret och sen spårade han inte ALLS blev kanske inte bättre av att ja va på honom ganska duktigt en gång, han gick klart spåret i alla fall sen fick han gå ett rakt. Det gick bättre fast de fanns inte mycket motivation. Kickis tjej Clara skulle spåra med Pärlan och de gick fint tills efter andra sträckan då blev de hela lite FÖR roligt och hon la i ytterligare en växel. Tog tag i henne också och då gick de fint.

Idag skulle jag åkt till Stockholm men nu blir de inte så. Ska ut till hästen och sen träna mina kära hundar. Pärlan måste in till sjukhuset snart igen med. Aja de får vi ta då. Tror jag ska öva kontakt med Nero den måste bli mycket bättre!

Sen tänkte jag bara tacka alla som alltid är lika snälla mot mig. Ger tips och råd, stöttar, uppmuntrar de gör det så mycket roligare att pyssla med hund. För tyvärr så består hundvärlden av 90% skitsnack och Avundsjuka 10% lycka. Och personerna är 99% ego och 1% hjälpsamma. Sen finns de ju guldkorn och jag har hittat många.

6 kommentarer:

 1. Hello!!!

  Sak du me o träna på lördag? Pratade om att vi kunde grilla om det blir fint!

  Kicki

  SvaraRadera
 2. Det var bra skrivet.Tyvärr så är det sant och en av dem vill man ju inte vara!kommer ej i morgon,jobbar!Lottie

  SvaraRadera
 3. Bra tänkt och skrivet. Du är också en person som ger tillbaka glädje och lycka, glöm inte det!
  Kram

  SvaraRadera