söndag 10 februari 2013

Utlopp för sin energi!

Haft lite dåligt samvete över att hundarna inte fått så mycket fysisk träning denna vecka mer än två promenader om dagen + bus. Blir lite ont om tid när man jobbar om jag gör och orken för ytterligare ansträngning innan jobbet är inte SÅ lockande. 

Idag blev det däremot 7km bredvid en fyrhjuling för tjejerna! 3km i djupsnö och full fart. 
Tur man har folk som Roger i sin närhet som är snäll och ställer upp och som dessutom bor på helt perfekta marker! Båda har fina fart även om Zo är lite mer slitvarg är Prinsessan. 
 Lite nedvarvning när vi var tillbaka [lilleman fick följa med efter att ha varit bilvaktare] och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta över att Rappi inte flämtade 10min efter avslutad tur... Men de ger mig iaf ett kvitto på att hon bara är lat när vi kör canix ;) 
Men de var två lyckliga flickor som äntligen fick utlopp för sin energi! 







Hemma igen blev de mat med lite proteinpulver och sen fick dom var sitt älgben. Trodde ögonen skulle ploppa ut på lille Blixt när han förstod att det ena faktiskt var till honom. Rappi blev helt dimmig i blicken och smet in i sitt lilla hus illa kvickt med sin skatt och Zo tackade och hoppade sen upp på platån för att vara säker på att inte bli störd av lilleman. Så jag kommer verkligen kunna åka till jobbet med gott samvete idag! :) 



Over and out! 



1 kommentar: