lördag 4 maj 2013

Ett delmål avklarat!

Min lilla Prinsessa gör verkligen allt hon kan för mig! 
Hade anmält till ett BH-prov idag och jag lovar att de kom lite orospirr i magen under nattens arbete då rösten försvann... precis vad man vill. Att vi aldrig tränat hela programmet gjorde väll inte saken bättre.
Slutade kvart över 6 i morse och hade samling vid 8 så de var bara att skynda sig hem för att byta kläder och hämta hund. 

Miljödelen var inga problem och sen var de en låååång väntan ute på spårmarkerna innan de var dags för lydnaden. Rappi har som sagt ALDRIG gått ett helt BH program [för er som har lite koll så är de IPO lydnaden både kopplat och i FF + sättande & läggande]. Vi har tränat att gå igenom en grupp EN gång men hon gör allt. Visst de var inte de snyggaste då jag gjorde en tabbe innan vi gick in på planen vilket resulterade i en lite osäker hund och efter gruppen blev hon lite låg. Ändå går hon ett ok program och vi fick de vi kom för, ett  godkänt BH-prov! 


Nu ställer vi in siktet på nya mål och utmaningar! 


Stay safe! 


3 kommentarer:

  1. Å grattis till BH provet! Har själv planer att göra ett med Täva men har en hel del jobb kvar innan ja ens kan börja titta på datum.

    Blev lite fundersam, är det spårdel i BH provet? *letar i reglerna*

    SvaraRadera
  2. STORT grattis tjejer! Ni är bäst <3

    SvaraRadera