måndag 6 juli 2009

Popcorn




Skönt att vara tillbaka på träningsplanen idag, helt klart. Nöjd med Nero och Bessie gick kanon, får tacka Caroline och Nicke för hjälpen!
Innan träningen tömde jag två boxa i stallet på vatten, hade regnat inte i dem eftersom vattnet på gården inte hade någonstans att ta vägen, de va 10cm vatten.... Blev inget rida i alla fall. Bara gå ner till hagen och sätta på den så otroligt "snygga" grimman. Var ju på Ullared igår så de blev lite saker inhandlade och en smalare plånbok. Har även köpt en flytväst till Nero så de kan bli en ordentlig vattenträning med honom. Måste ju säga att jag är nöjd med mig själv som cyklade dit, är ju trots allt 1,2 mil..

I morgon ska man upp tidigt. Massör kommer till Curre vid 11 och han måste vara torr då. Jahooo vilken sovmorgon man gick miste om. Sen ska jag nog in till stan en sväng, sen träna innan jag ska kika Star Wars, nördigt eller vad. Tänkte jag skulle kolla om vi får låna lite fält vid stallet, där finns 4. Ska även höra med grannen hennes fält ser man inte slutet på. De är nyslagna så de borde vara perfekta!
Men nu ska jag upp göra mig en påse popcorn och hoppa ned i soffan med pappa.

//M

6 kommentarer:

  1. perfekt med lite nya fält.bra jobbat idag.lottie

    SvaraRadera
  2. det är aldrig fel!
    Tyckte alla var bra idag!

    SvaraRadera
  3. Det var gulligt sagt av dig.Har du sett vår nya blogg?Lottie

    SvaraRadera
  4. Det gick ju jättebra på träningen. Ser snyggt och prydligt ut. Häng i nu!!!

    SvaraRadera
  5. jodå nu slipper ni mig nog inte på ett tag, mohahaha!

    SvaraRadera