onsdag 13 november 2013

Svälj den fulaste grodan först..

.. ett uttryck från en otroligt läsvärd artikel jag fick av min kära Elin idag [om att strukturera upp vardagen efter måsten] & idag har jag nästan svalt "grodorna" i fulhetsordning. Bortsätt från att jag snoozade lite i morse.


En lång skogspromenad med djuren för att tömma kroppen på lite energi och fylla skallen inför dagens plugg med syre var dagens första uppgift. Blev en ganska spännande promenad då vi sprang på en ko som rymt, inte direkt vad man förväntar sig på en promenad direkt. I alla fall inte vi.

Full fokus på plugget i ett gäng timmar innan jag belönade mig med att gå ut och köra lite lydnad med Blixt i trädgården. Lite överladdad liten herre apporterade in konan fyra gånger till mig innan han samlat sig och kunde fokusera. Lite FF och plats innan jag fick gå in till böckerna igen men nöjd va jag. 
Dock insåg jag att vi måste träna vänstersvängar då lillen har blivit lite lat. Plugg igen och en tur till stan för att fixa lite inför i helgen. Stannade på skolan och skrev ut lite papper och passade på att ta pass nr II med lilleman på parkeringen. 
MYCKET bättre FF där nu gjorde fina svänger och laddade på attityden lite till! 
Love it! 

Nu ska jag göra ett sista ryck i plugget och njuta av den svartas framsteg!  

2 kommentarer: