söndag 22 juli 2012

Räddad av storasystern!

Igår höll sig solen faktiskt framme hela dagen även om ett moln då och då skymde den. Då min kära far bestämt sig för att städa garaget och jag visst hade en del saker där [som han tryckte in i min bil] så ägnades de första timmarna på dagen åt att städa bilen millimeter för millimeter. Slänga-Stoppa i kärran-Slänga. Men ren blev den!

Tog sen tjejerna till sjön för att låta Zo simma och Rappi iaf svalka sig då hon fortfarande bara springer så långt ut som hon bottnar. Heffeli fick va hemma då jag inte vill ha mer fukteksem på honom, tror inte han klagade då han blev mutan med ett ben ;)

Gick ut på bryggan och ber Zo hoppa i, det jag inte räknade med var att Rappi skulle HOPPA efter!! Tror hon blev lika chockad som mig. Samtidigt som hon försöker få motoriken att fungera tar hon sikte på Zo med någon form av panik slagen block och börjar klättra på henne. Som tur va hade Zo flytväst och jag kunde be henne simma i till land och på så sätt bogsera in lillasystern. Finaste Zo! Förvånad över att Zo varken blev arg, rädd eller orolig. Tänk så bra det kan vara med en storasyster ibland.

På med flytväst på lillasystern, var lite osäker på hur mycket "chocken" skulle sitta i men när hon springer rakt ut från bryggan de första hon gör så var ju svaret lättande. Fortsatte sen där vi slutade men denna gång med en fint simandes lillasyster vid sidan om Zo. 


1 kommentar: