lördag 14 mars 2009

Melodifestivalen

Va ska man säga, de är ju en flopp. I finalen fanns en grekisk sång, en opera, massa "flick" killar och så den där hemska gnisselugglan, snälla,snälla stäng av henne!
Höll på att få hjärtinfarkt när hon fick sin 120 poängare, va tänker folk med? Fast ska kanske inte säga något sitter ju inte och röstar själv så blir man inte nöjd får man skylla sig lite själv. Personligen gillade jag Sara med Moving on och E.M.D. 
Blir att slänga mig i sängen och läsa twilight snert. Har fått låna tvåan av Julias syster, Hanna. Tycker redan den är super och hon säger att de är den sämsta av de fyra böckerna som finns.

Imorgon ska vi vara uppe vid nio för att åka ut till Curre och rida. Sen blir de att åka till ett ridhus åt andra hållet och träna hundar. Kommer ju vara som en isbit när ja kommer hem nån gång runt halv 5. Ett varmt bad lär vara lockande då, eller? Får hoppas att vi på hundträningen slipper skenande hästar på vägen. 

Nu ska ja nog göra mig redo för att krypa ner under täcket och läsa. 

//M

2 kommentarer:

  1. har svt pa rummet och kollade pa rostningen igar, fan vilket javla pajas sverige vi lever i , hur kan folk rosta pa de tva latarna??? landsflykt!

    SvaraRadera
  2. DU ja har ingen aning satt och va skitsur hela kvällen sen! Knappt man kalla sig svensk längre!

    SvaraRadera