måndag 14 oktober 2013

En konkurrensfri vinst

Min finaste! 
Igår va det utställning för den lilla prinsessan, vilket innebar tidig morgon. 
På plats kikade jag i katalogen och insåg till min besvikelse att de totalt bara var tre vuxna långhår anmälda och de i tre olika klasser.. alltid tråkigt att inte ha någon konkurrens då jag vet att Rappi är FIN... Flera domare har även påpekat att det är synd att hon inte får visa HUR fin hon är eftersom de i ringen inte finns någon att jämföra med. 

Anyway så gick vi för att hämta nummerlapp och allt va de innebär. Tog två minuter innan Rappi charmat SAMTLIGA personer på plats [inget ovanligt men alltid lika fascinerande]. Blev en lång väntan och kikande på mycket fina hundar innan de va vår tur. 
Domaren hade som vanligt inte speciellt mycket att klaga på, kritiklappen är på tyska och de tänker jag inte försöka översätta! 


- Väntan på att gå för BIR -
Rappi passade på att sova i mammas knä och charma ytterligare lite folk [hon blev framröstad som utställningens sötaste hund av några stycken] och de värmer när flera personer kommer fram och säger att de är kul att se vårt samspel och glädje. Även från DOMAREN! 
 Vem älskar inte att få höra det lixom?! 

Summan av dagen: 1:a med SG och BIR! 

Sen att vi två har världens goaste träningskompisar som hade lagt ut spår som var gammalt nog att plocka in precis när vi var klara var bara så kul. Tyvärr va sessan lite slut i huvudet och sprang ifrån sig själv några gånger men det var bra att se. Nu vet jag att jag måste spåra henne trött och lära mig LÄSA henne när hon springer iväg. 


Damens klassiska "segerhopp" upp i famnen! 

3 kommentarer:

 1. Grattis! :)

  Jag visste inte att långhåriga schäfrar är tillåtna på utställning. Ja, man lär sig något nytt varje dag :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinsten, oavsett :) Rappi är jättefin!

  SvaraRadera
 3. Är så imponerad av ert samspel och relation! Kikat för o se om det finns någon mail till dig..? Har en hundrelaterad fråga som jag tänkte se om du hade något svar på.. behöver tips. /H

  SvaraRadera