onsdag 23 oktober 2013

Matilda TIPSAR!


I går var en mentalt knäckande dag... 
10:30 satte jag rumpan på stolen i skolan för att lösa matteuppgifter med min mattegrupp. 
18:00 lämnade jag skolan utan att en enda uppgift var löst. Behöver jag ens säga att jag höll på att explodera av frustration? 

Tog på mig en av mina rosa outfits och tog med hundarna till elljusspåret för en löptur i hopp om att lite frustration skulle rinna av mig. Blev en runda på 3,5km innan hundarna fick gå lösa 500m för att sen springa en sista kilometer. De 500m som dom var lösa var för lillemans skull, då han inte tränat drag speciellt mkt ville jag inte ha honom i fullt drag i en låååång uppförsbacke [Rappi saktar ju in lite uppför och låter lillebrorsan dra själv]. Måste säga att jag är nöjd med att dom lyssna på mitt "LUGNA NU" i början och höll en gå travtakt så jag kund springa och inte bara bromsa! 


En lång skrittrunda efteråt för att varva ner innan jag inte kunde hålla mig utan var tvungen att köra lite lydnad med Blixt. Visserligen bara lite FF i två vändor över parkeringen men skoj va de! 

Sen mina vänner vill jag tipsa om en sak: 
REFLEXSPRAY!! 

Som ni ser på bilderna syns de sjukt bra! 
Rappis ena hjärta är 4dagar gamla och syns inte i dagsljus resten sprayade idag. Blixt ena triangel sprayades idag och då de blåste lite fick han lite "färg" överallt som ni ser. 
Täcket sprayades i fredags och de har också hållt sjukt bra. Insåg först idag hur bra de syns och att jag kanske skulle gjort sprayningen lite snyggare... men de tar vi nästa gång! 
249:- för de till djur
179:- för de till tyger!!


och ni köper de på Hööks! 


4 kommentarer:

 1. Sjukt smart grej! såg det där nånstans coh tänkte jag måste testa, men glömde bort det.

  SvaraRadera
 2. Coolt! Visste inte att det fanns sånt! Bra tips! :)

  SvaraRadera
 3. Vart köper man en sådan? :)
  http://nelliethedog.blogg.se/

  SvaraRadera