lördag 12 oktober 2013

Färger i en vind

Vet att jag har ett BERG av plugg att bestiga idag och för att göra de hela lite lättare tog jag hundarna och kameran på en tidig promenad. Fördel med hösten är att man lätt kan hitta platser som passar hundarna. Blixt som är lite kallare i sina färger fick vara modell på en pinnbro och Rappi som har de varmaste av varma färger fick posera i löv och gräs som passade henne. 

Råkade bli lite lydnad med [kuuunde inte hålla mig] där Blixt fick jobba vidare på fria följet och jag kan inte riktigt beskriva hur nöjd jag är. Riktigt gött flow och inställningen var till 110% klockren! Hoppas detta håller i sig nu, vore mer än grymt!! 
Avslutade med att drilla lite "konan". Visade honom konan på kennellägret för en månad sen men visst kom han ihåg den. Lite fart på de hela och han har numera en ny BFF. 

Rappi fick också springa på konan och när bollen kom fram blev de fart på henne med. Några lägganden smet också in innan borstarna åkte fram för grooming. Lillfjanten ska nämligen ställas i morgon och vår lilla promenad hade lämnat både tovor och barr i pälsen. 

1 kommentar:

  1. så härliga höstbilder ! Gillar att du anpassar miljö o bilder till hur hundarna ser ut :)

    SvaraRadera