onsdag 9 oktober 2013

Regelbrott

Jag älskar att vara busig och framförallt bryta lite mot de olika "reglerna" de olika sporterna jag pysslar med har! Framförallt IPO:t, där man inte gör mycket annat än programmen. 
Så idag när jag ändå skulle till Mullsjö BK för att leverera denna snygga lina [givetvis har Rappi en likadan] drog jag med Linnéa och hennes grabbar för att köra lite rallylydnad! Satte upp en nybörjarbana som jag hade banskiss på och sen försökte jag förklara för Linnéa hur de hela typ ska gå till. Innan alla voffs fick testa den. 
Blixt: Tyckte de va lite märkligt men alla skyltar och "nya" moment men jag är nöjd över att han verkligen jobbar för att de ska bli rätt och allt som oftast blir det de! Gång två gick de ännu bättre! 
Rappi: Hade lite dålig inställning men blev bättre för varje skylt. Avslutade med massa kamp med mig och Linnéa. Valde att sluta där då hon inte kampat på planen på de sättet innan och de vill jag behålla! 
Zo: Lycklig över att få göra något och de här kan hon :) Lite seg men säker! 
Så nu blir de mer rally för oss. Har saknat dom där skyltarna och de innehåller ju faktiskt rätt mycket ordförståelse om man nu väljer att utmana hundarna vid skyltarna, samtidigt som man kan stötta dom i tänkandet! :) 
Avslutade men lite fjärr för lillen där jag måste lägga tid på stadgan. Han vill gärna skifta själv om de inte händer något på några sekunder eller så låser han sig. Så de får vi ta i veckan! 

4 kommentarer:

 1. Dom flesta hundar uppskattar ju verkligen variation:) I vår spårgrupp kör även dom flesta sök då och då och även rallylydnad och agility på enklare nivå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom gör ju de! Variation är helt klart underskattat ;)

   Radera
 2. Kanon kul jag ska verkligen träna nu hoppas ni säger till när ni tränar så ska jag försöka hänga på skratt.
  Ezz o Ewa-Maria

  SvaraRadera
 3. Rally är så jäkla kul och ett utmärkt komplement till lydnaden :)

  SvaraRadera