fredag 19 augusti 2011

Väckt av en dansk

Inte alla augustidagar man behöver tända lamporna i huset vid tolv, men idag behöver man de.


Lagom seg idag då natten till igår spenderades på sjön och i en utställningshall för att fiska kräftor tillsammans med bror och hans tjej. Tyvärr blev de bara en sömnlös natt och nästan inga kräftor. Flullträffen med de hela var att när vi väl somnat på morgonen efter sista upptagningen så kom de en dansk och kanckade på dörren, han va mindre omtyckt fårn vårt perspektiv! [han skulle bara kolla om de va öppet...visst de är öppet med tre undgdommar som sover på golvet.. visst]Vi hade i alla fall trevligt tidigare på dagen då vi fiskade upp mörten, då konstaterade vi även att min lilla Heffa på fyra månader redan har större huvud än mig.. ;)

Med lite sömn i kroppen va de dags att åka iväg och rigga SM planen inför i helgen, kanske inte bästa planen men de blir nog bra. Fick även min dresscode för hela helgen... blå keps och en otroligt snygg beige jacka [spyr så snygg är den... host] men men jag får i alla fall första parkett till tävlingen ;) Sen har jag redan sanat in på tok för mycket prylar jag vill ha.. jobbigt när man ska vara ekonomisk!

Hade stora planer på träning idag men när de öser ner regn så tappade jag all motivation. nog för att man ska träna i alla väder men idag skiter jag i det. Tar kanske en sväng till stan och rör på mitt eget dökött istället, när dåliga matvanor kommit tillbaka och träningen inte varit den bästa får man skylla sig själv att man ser ut som man gör.

2 kommentarer: