fredag 5 november 2010

Ommålat

Sitter och väntar på att Emilly ska sluta jobba så vi kan äta pannkakor! Vi har redan fuskat med att baka chokladbollar -som det bara finns 4st kvar av.. Sen blir de lite plugg, fattar fortfarandeinget av kemin.

Vi fick inte den bästa starten på dagen dock. Vaknade av att Emillys stackars valp blivit dålig i magen och målat om golvet i köket.... sen att två älgar brakar igenom staketet till en av rstgårdarna, bättre blir de ju inte. Efter de har de som tur e bara tickat uppåt. Emilly fick köra lydnad med hundarna och Matilda fick snällt titta på -kryper i hela kroppen... Innan vi gick på andra passet vilket är mitt sista. Har kommit på en hel del till min önskelista med. mohaha
Är sugen som få!

Täffade familjen igår med, kollade på Stinas och Kalles nya lägenhet. Skit fin faktiskt! Fick mat på IKEA innan jag åkte tillbaka till Emilly som sov som en stóck i sngen ;)

Nu är de bara två dagar kvar här, trist nog. Men på tisdag ska vi hämta hund och förhoppningsvis har beställningen kommit från Vipdog så lite kul blir de allt att komma hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar