lördag 25 augusti 2012

1cm och inte speciellt imponerad

Har i skrivande stund en mycket upprörd Zo vilande vid mina fötter. Hon fick nämligen utan förvarning ett bad och det var inte speciellt uppskattat! Men fäller man så gör man och har man en matte som hatar hundhår så är de saker man får stå ut med ;) [hon är numera naken] Dagen har tillbringats i Axvall och på Bruks & IPO SM tillsammans med Mathias. Träffade även på härliga Uffe och Sillen! Var mycket spännande att se den som på pappret ska vara Sveriges Hundelit och vad de kan prestera när det gäller. Är väll kanske inte speciellt imponerad över lag även om det finns mycket fina ekipage som sticker ut! Felicias lydnad idag med Niska var en ren njutning. 

Satt och drack kaffe i Meradog tältet när en kvinna kommer fram till mig och frågar om jag är Matilda som bloggar. ja? Då visar de sig att hon läser bloggen och tycket jag verkade vara en go och mysig tjej. Hon var även imponerad av min energi. Blev helt rörd! Så om DU som sa de du gjorde min dag! :) Tusen tack! Blev ett besök hos Carina på frisk hund för en massage innan jag gick tillbaka till lydnaden. UNDERBART! frågade henne om jag var ojämt musklad på ryggen då det känt så under träningen. Svar JA! visade sig även att jag måste besöka en naprapat då jag är 1cm sne vid bäckenet. Det förklarar en hel del!  

För en person som är prylnörd är det otroligt jobbigt att promenera runt bland massa fina tält som är PROPPFULLA med roliga och fina saker men har lovat mig själv att spara pengarna till Ulm [åker dit i veckan] men jag kunde inte håll mig helt. Lämnade tillbaka min Hurtta väst och fick en ny, tack VIPDOG för den servicen! Blev visst också ett band till rutan och en sele till Zo som fick följa med mig hem [uuups] . Hon har ju en tendens till att passgå på promenader och med en sele är det mycket lättare att hålla igen henne så hon automatiskt slår tillbaka till skritt :) 

Provade att ställa upp rutan med band och GAASH va stor den är. Har tränat på en otroligt mkt mindre ruta [mitt ögonmått är uppenbarligen urkasst!]. Blev ett pass lydnad med tjejerna också. Apportering med Zo och där har jag bytt taktik och so far verkar de ge resultat. Rappi fick köra lite positionsövningar. Imorgon utställning för den lilla idioten. Tyvärr har hon lagt på sig lite [har gått skitfort så har inte sett de] så vi får se hur de går :) 

4 kommentarer:

 1. Va roligt att bli igenkänd! =) Skulle också vilja ha en träningsväst. Känns så mycket mer praktiskt än att proppa fickorna fulla på jackan och se ut som Michelingubben.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de var verkligen skitkul! :D Haha ja då kan ja förstå att du vill ha en väst! De flesta butikerna rear ut hurtta västarna nu så kolla de :)

   Radera
 2. Åh jag vill med ha en väst! Det och en midjeväska- den sistnämnda är kanske inte snygg men den är ju praktisk ;)

  Hoppas utställningen gick bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Värt pengarna om du frågar mig :)
   Den gick toppen :D

   Radera