fredag 17 augusti 2012

Närkontakt med hjärkontoret!

Full rulle även idag. 5km powerwalk och gym på det tillsammans med Källman i morse [åkte på storstryk..], hem för att duscha och äta. Hoppade in i bilen för att åka och möta upp kvinnan som lånat mina rallylydnadsskyltar. Tävling snart så det kan ju vara fördel att träna... eller?

Inhandlade lite pruttbullar och åkte sen och satte upp en bana. Missade att ta med mig koner så något slalom eller spiraler blev det inte men MASSOR sitt framför och liknande. Nyttigt och med pruttbullar som muta så tänker Zo faktiskt på vad hon gör. Tänk att en pruttbulle kan resultera i en närkontakt med hjärkontoret! Fett!

Den lilla idioten fick träna lite kontakt och ordförståelse. Väldigt nyttigt och dessutom roligt! :)
I helgen blir det vila för hennes del och i nästa vecka tänkte jag ta tag i spårandet. Det är ju inte barmark hur länge som hälst och nu är dessutom fälten nyklippta. Awesome!

Innan jag åkte till jobbet fick tjejerna testa den nya hundgården. När allt kommer på plats kommer den bli grym!



3 kommentarer:

  1. Kanon med hundgårdar. Kommer de få hundhus eller dylikt senare så de kan få skugga, skydd och kanske rent av något att klättra upp och ligga på inne i hundgården?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är kanon! Dom andra tre har var sin friggebod med sovplats i och en platå ute i hundgården. Denna kommer få en hundkoja med platt tak så dom kan ligga på sen en platå i ett hörn och över den ett tak :)

      Radera