söndag 26 augusti 2012

Lilla prinsessan!

05.40 ringde klockan i morse [städade huset till tre på natten så pigg var jag inte] för att jag skulle hinna till utställningen i Jönköping. Skulle förutom ställa Rappi på den officiella även ställa Kristins Spexa i öppenklass. Gick över förväntan och den lilla gråa fick Ck, Cert och blev BIM. Inte illa mina vänner, inte illa!

Efter de var det lilla älsklingens tur. Som motståndare hade hon syrran men hon fick stå tillbaka för min stjärna och de slutade med att hon blev BIR valp med Hp! nu var det bara att vänta på finalerna som skulle vara 5 timmar senare. Låååång väntan med andra ord... Blev lite lydnad och städning av kärran under tiden. 

Suddig bild på systrarna R! Tyvärr var min handel tvungen att åka så fick ställa henne själv i finalen och de gick inte ALLS så oplacerad där och faktumet att jag väntat över fem timmar för att få vara i ringen två minuter stod klart. Surt! Vi satsar nu istället på Schäferspecialen i oktober. 

Rappis kritik:
"Mkt välbyggd m bra proportioner. Välskuret huvud. Bra benstomme och vinklar. 
Bra tassar. Rör sig mkt bra. Bra pälskvalité. Bästa Valp!"

Just de. Prinsessan fick en liten present av mamma idag. En ROSA tygbur i storlek XXL. Är man en prinsessa så är man! Nu väntar vi bara på bilderna från Nicole! :D 4 kommentarer:

 1. Stort grattis till din prinsessa. Min Sessa hälsar att hon är MYCKET avis på den rosa buren ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon tackar! Haha du får köpa en, denna var faktiskt billig :)

   Radera
 2. Grattis!!
  Nästa gång vår husse klagar nåt på att jag har hundprylar så ska jag be honom gå in här och läsa, för dina hundar är helt klart mer materialistiska än mina :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och grattis själv!
   Haha gör de ;)

   Radera