onsdag 15 augusti 2012

tycker redan det är tomt..!

Har i en vecka haft underbart sällskap av Jeanette, Samson och lilla Elsa. Har varit så skönt att bara få vara med en med samma galna inställning till livet och som dessutom tänker likvärdigt inom hund. Har verkligen varit såååå skönt! Du är underbart bäst Jeanette, oslagbar!

Då vi är lika dåliga på att hålla ordning i våra bilar så ägnades första halvan av dagen åt att storstäda bilarna. Längesedan våra bilar var så rena kan jag lova. Efter de lämnade gänget oss för att dra vidare mot en veckas semester på egen hand. Tycker redan det är tomt...!
Jag städade klart gästrummet och hundrummet innan jag packade in gänget för att åka och simma.

Zo fick testa att köra lite dubbelmarkeringar i vattent. ASKUL! Lilla långpälsen börjar bli riktigt grym på att simma och är stora syrran hack i häl hela tiden [två pass utan flytväst och sista med]  så hon var riktigt trött när vi var klara. Till och med Heffa tog till sina simfärdigheter och simmade efter tjejerna en sväng. DET händer inte allt för ofta..!

Passa på att klicka in hos Hanna. Hennes blogg har haft 100 000 besökare och nu lottar hon ut ett presentkort på 500:- på Halmstad hundarena! :D


finns det hjärterum...!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar