lördag 17 november 2012

Försöker hitta en bra bana

Sitter och försöker strukturera upp mig. I morgon ska jag hålla kurs i Rallylydnad och de är lättare sagt än gjort att göra banor som passar nybörjare. Man vill hitta ett upplägg som gör att dom fastnar för det och inser hur roligt de är. Tror jag hittat ett bra koncept.

Får se hur de går med hundarna. Har inte hunnit kolla av dom på två dagar så jag misstänker att Prinsessan är en tickande energibomb och Zo.. tja jag vet inte. De märker vi helt enkelt i morgon!
Får bli att handla köttbullar och lirka lite med Zo så hon kan tänka sig ställa upp. Behöver henne!

Natten som gått har jag jobbat och de med en träningsvärk som höll mig spyfärdig de första timmarna. Mådde riktigt dåligt. På de kom feber och något i halsen krypandes så nu känns de som man har en golfboll fast limmad i matstrupen. Ont gör den med.. men man kan ha de sämre så ska inte klaga!

Så de blev sova så länge som möjligt innan min sååå älskade farfar skulle firas. Den krutgubben fyllde 80år i veckan. Kan inte fatta det, hittade honom så sent som förra veckan 25 meter upp i ett träd i full färd med att kapa grenar. Motorsågen i ena handen och den andra höll fast sig i stammen. Galna gubbe. Att promenera med fyra schäfrar är heller ingen match för honom. Älskade Krutgubbe. Du får stanna hos mig några år till för behöver dig!!!


Rökt lax med hjortronsås. Fina grejer! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar