torsdag 4 april 2013

En ödmjuk Rappi

Har varit på en liten minisemester nere i Halmstad hos Hanna. Agerat tävlingsledare för henne och låtit mina hundar lära sig lite hyfs genom att låta hennes underbara flock uppfostra dom. Zo har nämligen släppt ledarskapet till Rappi [som är 1,5 år yngre....] så för min del har de varit underlättande att släppa in dom till en flock som har en underbar harmoni och dessutom är otroligt sunda.


Lilleman är den som har haft de tuffast. I hans världs är ju han den största [det ändrades igår..] och tyckte att han skulle säga åt Whiskey och Baily när dom skulle leka och dessutom bestämma över Xanté. Vi kan väll säga som så här... Det var en ganska moloken lilleman som efter ett tag satt bredvid mig på stenen. Inne fick han även stryk av Disel som dessutom lämnade en klo som trofé i nosryggen på honom. Havana var dock snäll nog att ställa upp på lite lek med den svarta saken något lilleman uppskattade! 
En tydlig svans från Tila var de första som mötte Rappi när hon kom ut bilen och de räckte för att hon skulle bli ööööööödmjuk! Så jag är otroligt nöjd! 

Dagarnas absoluta höjdpunkt var att se Hanna köra Bacci idag. VILKET tålamod. En helt fantastisk känsla och en erfarenhet för henne men de får ni läsa om hos henne :) 
Har även hittat min vita riddare. Gentlemannen aka mysgubben Baily! 
Går inte motstå den gubbens charm! Det bara går inte. 


3 kommentarer: