måndag 15 april 2013

Otroligt glad i fotografer

Blev en mastig dag för mina fyrbenta igår. Först var planen att bara köra skydd, de ändrades till att vilja såra innan skyddet men de slutade med att vi spårade, körde lite lydnad och sen skydd.. 
Så bra höll plan A! 


Spårmässigt är jag riktigt nöjd med båda. Lilleman fick en ett rakt spår på ca 450 steg. Inga dimmor där inte, bara fortsätta att öka längden då han inte ens nästan var lite trött framme vid slutet. 
Rappi som förra spåret fick jobba vinklar hade även idag ett spår med fokus åt de hållet men utan näring i någon av vinklarna och de är ett rent nöje att gå i linan efter henne när hon spårar som hon gjorde igår. Hon bokstavligen dammsög in spåret :) 

VÄNTAR PÅ ATT AMANDA SKA SLUTA UPP SÅ VI KAN ÅKA VIDARE 

På plats i Tidaholm får lillen gå ett kort pass lydnad där vi jobbade lite stadga. Rappi som skulle köra skydd fick bara komma ut och gå fot runt Amanda några varv. Liten grupp så att säga. 

Selade sen på henne och gjorde mig redo för dagens skratt. Rappi är nämligen otroligt glad i fotografer.. och kunde inte riktigt fokusera på uppgiften igår INNAN hon fått springa och pussa fotografen som låg på backen [här skrattade även figgen] . När hon sen väl fokuserade tog hon både ett och två steg framåt i träningen så de ska bli riktigt kul och se vad som sker nästa träning!

Heeeeej tar du kort på mig?! :D Inga kommentarer:

Skicka en kommentar