tisdag 9 april 2013

Hur mycket skriver ni?

Hur mycket anteckningar för ni om er träning? 
Jag gör extra noga anteckning på spåren och skyddsträningarna eftersom de kan vara lite längre mellanrum mellan de träningarna och därmed är de lätt att glömma vad man gjorde sista gången. 
Hur många av er kan i detalj beskriva ert sista spår från förra säsongen? [jag kan inte om jag inte får fuska]
 Perfekt om man är lite glömsk som jag! 

Läste precis igenom Rappis spårjournal och konstaterade att hon spårat hälften så många spår som jag trodde... Ett bevis på att jag har nytta av mina journaler ;) 


6 kommentarer:

 1. Jag har en träningsdagbok för alla grenar men det låter faktiskt ganska smart att ha olika. Bättre översikt!
  Har annars som målsättning att anteckna efter varje pass men det går lite upp och ner..

  SvaraRadera
 2. Vilken smidig bok! En sån måste ja nog skaffa mig, är det linjerat eller vanligt vitt papper i den?

  SvaraRadera
 3. Jag lider av ärthjärna o måste skriva ner det mesta. Vad jag tränat, hur det gick o tänka på till nästa gång:) sen tror jag att jag kommer ihåg men inser fakta när jag läser mina anteckningar:) ett måste för mig att ha!

  SvaraRadera
 4. Jag skriver i perioder, och det är nyttigt! Nu för tiden använder jag istället bloggen för att föra noteringar och lägga upp filmer. Innan och efter träning planerar & utvärderar jag dock tillsammans med träningskamraterna, så någon form av reflektion blir det ju iaf :-)

  SvaraRadera
 5. Klokt, man tror att man minns saker för stunden och ångrar sedan att man inte antecknat.
  Det gäller mer saker än hundträning kan jag informera om ;)

  SvaraRadera
 6. Oj jag är sååå dålig på sånt där... Har jättesvårt att skriva ner, det jag oftast använder bloggen till, det blir som en loggbok fast online :) Men har gjort det under tiden jag gick på Gute, speciellt när vi spårade eller körde Sök. Och såhär i efterhand är jag glad att jag gjorde det, är ju jättespännande att se hur man började och hur man tog sig framåt! :) Kanske får börja skriva loggbok ändå..

  SvaraRadera