lördag 27 april 2013

Sne gång och matstrejk på akuten

Igår spenderades dagen på Göteborg Horse Show och nerverna satt utanpå när jag kollade all hoppning. Sög bra mycket i hästtarmen kan jag lova. För att inte tala om när man gick och mös i alla montrar! 

Idag ringde klockan tidigt för att åka mot Habo och utställning med Rappi. Hann anmäla och gå en sväng innan jag olyckigt fick åka till akuten med en vän som hamnat mellan två hanar som plockat fram stridsyxan. Som tur var gick det hela bra och jag var tillbaka fyra timmar senare [tokhungrig då ingen mat hunnit intas] och lagom till att Rappi skulle in i ringen. Med kritiken 

" Stor medelkraftig tik med bra uttryck. Bra överlinje och korsläge. 
Bra vinklar fram. Utmärkt bak. Korrekt front. Kort U-bröst. Lätta vägvinnande rörelser. "

Plockade Rappi hem den ROSA rosetten med texten BIR. Var en överlycklig matte som fick fånga sin lilla prinsessa som gjorde sitt sedvanliga segerhopp upp i min famn. De är kärlek de! 
William och Mathilda gav henne en fotboll i present och ställde dessutom upp på att sparka den några gånger fram och tillbaka. Efter utställningen åkte vi till skogen. 700meter spår i jobbig terräng för Rappi [så ni kan ju gissa vad jag tyckte... tydligen har jag gått väldigt snett men vinklarna var 90° även om bilden inte visar det] och ett P på 300 meter till lilleman. Jag tyckte att jag hade stenkoll på min spårstart till Rappi men som vanligt hade jag noll koll. Bara att följa fluffet som hade stenkoll och dagen till ära även klockrena markeringar på apparaterna! 

tur jag går rakt... 

dagens apporter! 

Lillen var lite överladdad och gick in i lite kamp i linan innan han landat. Så i morgon ska de lilla kräket få ett så långt rakt spår jag kan få ut på en åker här i närheten. 
Men innan det ska vi åka till Amanda och Martin och njuta av att jag har otroliga hundar! 

Lillemans spår

4 kommentarer: