fredag 12 april 2013

Inställd tävling

I morgon var de tänkt att jag och Rappi skulle vara i Oskarström och tävla. De blir inte så. 

Jag är den typen som har nerver även om jag egentligen inte bryr mig fullt ut om hur de går. [Oroar jag mig så är de mer för att de som redan älskar när de inte går min väg ska få ytterligare lite mer att snacka om] I vilket fall så har jag med hjälp av träningskompisar, framförallt Hundnördarna lärt mig att tävling är de bästa tillfället att testa sin träning. Vart vi som ekipage ligger, var brister vi, vart sabbar jag för min hund osv. Så varför tävlar jag då inte i morgon? 

mååååste jag?! 
Enkelt. 
Rappi och jag är inne i en kravfas och därmed är hon inte fullt så trygg i moment som hon brukar. Hon jobbar med sig själv i de att jag de enda jag kräver av henne för att vi ska framåt är att hon ska lyssna men de innebär att de är jag som bestämmer vad hon ska göra. Hon ÄLSKAR att träna men hon är inte fullt lika förtjust i att de sker när JAG säger det. 

Så när vi inte är ett TEAM på träning varför ska jag då tävla? Jag kastar hellre in handduken INNAN jag förlorat fighten än gör ett försök och sätter relationen på spel. Vilket en tävling skulle göra i de stadiet vi är i idag. Så Ingen tävling för oss i morgon men fullt fokus och fart mot nästa! :) 


2 kommentarer:

  1. Är rätt jobbigt när det blir så, hade en son period med Täva men nu mera funkar allt igen :D

    SvaraRadera
  2. Klokt tänkt Matilda!! Ni är ju 2 i teamet lixsom :) Bara att kämpa vidare ju, det kommer bli grymt bra!!

    SvaraRadera