lördag 6 april 2013

Sånt imponerar! I alla fall på mig

Att titta på när andra tränar och framförallt vara delaktig i någons annan träning är något jag tycker är otroligt lärorikt. Man har mer tid att analysera och läsa hunden/föraren eftersom man själv inte har någon hund att hålla koll på. 


När jag var nere i Halmstad hos Hanna fick jag se henne växla mellan tre hundar av helt olika typer. Att se en förare hantera de och dessutom kunna lösa upp/rätta till och berömma alla tre precis där dom behöver det [och jag lovar de liknar inte varandra där..] är helt fantastiskt! 

Det jag blev mest imponerad över är DENNA [klicka på ordet så kommer ni till hennes inlägg om de] bit. Ett vittringspass med ett föremål av nytt material och Bacci känner vittringen men vågar inte lita på sig själv. 55minuter senare är Hanna fortfarande rättvis [rätt pinne är fortfarande inte inne] och når den punkt då hon får lön för mödan. Kollar ni sen filmen från dagen efter kan ni se en otroligt självsäker hund som jobbar och VÅGAR lita på att hon har rätt. De mina vänner imponerar! i alla fall på mig! 

Nehe dags att kliva upp ur sängen och göra sig redo för lite skyddsträning :) 


1 kommentar: