måndag 16 september 2013

Liten i skolan!

I morse ringde klockan extra tidigt [på tok för tidigt om ni frågar mig] av den lilla anledningen att Blixt skulle vara med mig till skolan [läs ligga och vakta bilen medans mamma pluggade] och jag ville att han skulle får hinna göra sig av med lite energi innan. Så jag packade in vilden i bilen och åkte till skolan för att hinna få en parkering under träden [dom är av nån anledning otroligt populära] innan jag och lillen begav oss på en liten tur. 
Så liten blev inte promenaden, tillbaka i vid bilen hade mätaren precis slagit över till 10.0km, alltså en mil. Var otroligt skönt att fylla lungorna med frisk morgonluft och tugga igång en ganska trött kropp i sällskap med en svart prins. Hamnade dessutom på ganska häftiga och i mitten hade vi en fasan som publik, de händer då inte varje dag! Att de va en ganska sömnig Blixt som rullade ihop sig i buren efter frukosten är faktiskt ingen lögn. 

- Matilda sitter med grupparbete- 


På lunchen blev de lite lydnad för att tömma honom på den energi han snarkat ihop under tiden jag pluggat innan han fick återfå till att sova på vaktposten! När skolan väl var slut för idag åkte vi på lite äventyr med Linnéa för att sen ansluta till Mathias för spårträning. 

En överladdad Blixt hade svårt att kontrollera kroppen och de tog några meter innan han lyckades samla ihop sig ordentligt. Han visade även upp ett nytt beteende vid näringshögarna som jag inte vet vart de kommer ifrån och jag gillar de INTE. Är i de stora hela ändå nöjd med honom, bara hans mamma som ska få tummen ur och spåra lite mer kontinuerligt. Synd att de ska ta sån tid! 1 kommentar:

  1. ttps://www.facebook.com/groups/641321965898395/?ref=ts&fref=ts(hundungdomar, har runt 11 medlemmar just nu) Vi har precis startat en grupp för unga hundägare och undrar om du vill vara med? Varje månad kommer en trick utmaning med pris för den vinnande(lottas).

    SvaraRadera