fredag 13 september 2013

Plåtskalle!

Då motivationen för just moment i lydnaden inte är på topp så plockade jag fram klickern till lilleman även igår och köra lite kroppskontroll. Med andra ord blev de "alla fyra tassar i korgen". Tog fram vad jag trodde va en lagom liten korg men de visade sig ganska snabbt att den var lite liten. Var framben + ett bakben i så åkte ena frambenet ut när de sista bakbenet kom in. Så jag fick gå och rota efter något större och större blev den.. kanske lite väl stort! [men i kom han iaf]


Sen sket de sig i alla fall när de kom till att inte köra någon lydnad... för där gick jag helt plötsligt och drillade fotgående. Några sättanden tryckte jag också in men SEN gav jag mig. Att jag då kollade av hur bra lilla skiten kan balansera skålar på huvudet är en annan femma! 
Rappi fick faktiskt också jobba lite. Stående bevakning hos Linnea och Per när mörkret lagt sig. Denna gång var hon mycket lugnare och lite slö i de första markeringarna även om hon laddade upp allt eftersom :) Jobbigast för henne var nog att hänga på den lilla kelpien på hans race i trädgården efteråt ;) 

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Det är kanske inte relevant till just detta inlägg, men jag såg vid tidigare tillfälle att du har spårlina av "antiglid". Lite tjockare lina. Jag är nyfiken på den som spårlina och undrar hur den är, speciellt i skog med jobbig/stökig terräng.

  /Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag har två olika, en tunn och en tjock. Den tjocka spårar jag nästan aldrig med då jag tycker den är för "tung" och bred i handen men vet andra som gillar den. Den tunna har jag ofta till Blixt och den ÄLSKAR jag. Halkar aldrig men har man en hund som drar kan jag tänka mig att de kan slita lite i handen att man "sitter fast" i linan. Däremot har jag aldrig upplevt att man fastnat i terräng med någon av dom :)

   Radera