söndag 1 september 2013

Grönt och knas kombinationer

Dubbla dagar ute i grönkläderna med Rappi i helgen. 
Igår blev de spår, patrullstig med ljud för att sen avsluta med en stående bevakning med rock n roll [askul och precis vad vi behövde!] Tackar Linnea och Per som ställde upp på de sistnämnda! 
Idag blev de spår [där jag inte såg min hund 2/3 av spåret... men alla föremål kom in och spårade kalas]  menoch sen en patrullering med vind. Fick även äran att lägga spår till goa Värsting och de blev hur bra som helst! :) 


Lilla svarta fick åka med mig till JBK där vi mötte Nicole för att träna lite. 
Han har SJUKT mycket energi i tassarna så de blev mycket FF för att lugna honom. Lite apportering på de och sen brann de mellan öronen på honom. 
Idag blev de apportering från början vilket var väldigt mycket bättre. Avlutade med massa knasiga saker för att drilla ordförståelsen vilket han tyckte va AS COOLT!
Tycker de är rätt bra av honom att kunna hoppa mellan Hit-Mellan-Fot-Hit-Slalom-Hit- Mellan- Ligg- Hit osv. Han kan om han vill :)



På tisdag kommer vi dra iväg på Mullsjö BKs tränings tävling och jag tänkte starta båda. 
Rappi har ju haft lydnadsvila mer eller mindre hela sommaren så ska bli kul att se vad hon kommer ihåg och Blixt ska testas i sammanhanget. Han kan varken hoppet eller apporteringen och de andra är inte ihop satt än -MEN- som Hanna säger, Hur svårt kan de va? 



1 kommentar: