onsdag 28 december 2011

skapligt spårad..

dag på jobbet! Andra dagen som "lärling" idag och jag tycker de börjar funka riktigt bra. Har haft Helena som handledare och hon har verkligen varit STENHÅRD när de kommer till hur jag ska prata/lägga fram erbjudanden/ le/ titta/ skriva etc. för att bli så bra som möjligt. Kul men samtidigt jobbigt då de alltid är lite jobbigt att få höra kritik, men inga sura miner utan tog åt mig och tänkte. Sen sålde jag kort vill jag lova! Inte alla som blir upplärd av en försäljningschef som har stenkoll på sånt. Like like! 

Julen åkte ut ur anläggningen idag och vi toppade ALLT inför nyår. Halva min energi ligger numera inuti ett gäng ballonger. Skyltdockor sattes upp och lappar skrevs :) blev lite maskerad ett tag då vi fick spelet med lite partyhattar och allt där till. Man kan inte vara normal i alla lägen! Fast nån gång skulle ju i och för sig inte skada, haha! Men trivs hur bra som helst och de ska bli riktigt kul att få börja på riktigt efter resan :)

På tal om den.. åker ju tydligen på söndag och jag har inte ens BÖRJAT packa. stabilt! Men en bikini, en klänning och ett par shorts klarar jag mig ju på ;) de är ju trots allt ganska varmt där nere i Aussieland. 



Lite mat i magen ska man hinna med! 




2 kommentarer: