torsdag 14 mars 2013

Ibland är de mindre rockigt att va tjej!

Vissa dagar är de bara så att de är mindre rockigt att vara brud. Idag är en sån dag för mig och jag har legat i fosterställning, varit fullproppad med alvedon och önskat att man kunde vända sig själv ut och in största delen av dagen... Att jag på de fick en matskål i pannan i morse av en liten Blixt som tyckte att jag skulle gå upp och sen trillade i trappan och slog i knät har väll inte gjort att de hela känts bättre men jag kan ju lixom inte göra så mycket åt saken!


Gjorde ett försök att bli av med värken i form av ett träningspass med hundarna. La en plats med lilleman tillsammans med Hasko för att göra en trygg minnesbild efter igår. Nöjd.
Rappi fick springa en rapportinspirerad budföring. kommer bli bra de där med lite mer rutin. Också nöjd. Tyvärr var jag inte lika nöjd med värken.

Hem till ett varmt täcke och riskudde för en stund tillsammans med John Blund, då slipper man känna något. Släppte ut hundarna för att dom skulle få röja av sig lite och gissa vad? Blixt gör med hjälp av Rappi ett snyggt ryggplask i en nyss utplacerad skithög... Bra plocka in båda två och börja duscha. Precis vad jag behövde!


Nu ska kräken få mat.. dom borde få va utan! Men dom har tur, jag hade redan förberett käk åt dom. Lyxkäk dessutom! Förskfoder med laxolja, rödbetor och vitaminer, de ni! Låter de inte smaskens?  
 Själv ska jag krypa ner i soffan med en STOR kopp te och en mysig filt. Tänker inte röra mig en meter till i onödan! hungrig någon? 


1 kommentar:

  1. härlig blogg du har! Min blir alldeles glad av att läsa :)

    SvaraRadera