fredag 14 oktober 2011

på reande fot

Återigen är jag på resande fot. just nu har jag landat i soffan hemma hos fröken Hedman och hennes små pälsbollar, eller små gäller i oc för sig inte Samson!

Har varit en del resande de senaste dagarna och även en del hundträning.
I onsdags va jag och gänget på Strömsholm för att röntga Zo, blev så bra omhändertagen Lotta, Ann och Robin. Så trevligt att spendera dagen med dem och på rehab i väntan på att lilla damen skulle bli klar.  Det är verkligen något jag skulle vilja jobba med, rehab..

Ann och Robin har ju så sjukt goa hundar där Gabriel, Agnes och Pluto är mina favoriter. Lilla Pluto som ständigt kommer bärandes på allt, hon är en specialist på sockor [det är inte lika uppskattat av husse dock. Jag tycker hon är underbar!] Lilla Gabriel är ju stört skön och lilla förnäma Agnes är bra genomgo. Synd bara att de inte finns några täcken som passar ;)

Sen har vi stannat i Södertälje en sväng med och nu är vi här. I morgon väntas de läger med inriktning på hoppteknik och lite annat smått och gott anpassat för våra klumpar. Allt för att ge dem de rätta förutsättningarna.

Slutligen.. Styrkekramar till de hundförare vars hundar blivit smittade under WUSV där tyvärr några av toppindividerna fått sluta sina liv lite för tidigt. Speciellt en. Min favorit. [tack för att du ringde och berättade, personer som dig finns det för få av] Nu får vi bara hoppas att de inte kommer fler dåliga nyheter angående detta.

4 kommentarer:

  1. Oj, vad du hinner med..Roligt!! Men fy vad är det för smitta som hundarna fått..??

    SvaraRadera
  2. Haha ja man måste ju utnyttja tiden ;) De är ett virus som finns i landet som gör att hundens inre organ dör :(

    SvaraRadera
  3. Du är verkligen en energisk och duktig tjej. Kul att läsa din blogg. Såg att du har en Piva, är det Turbaz Piva? Isf har vi en av valparna.
    Menar du att svenska hundar dött efter smitta på VM?

    SvaraRadera
  4. Tackar! de värmde!
    Det är min kompis som har Piva jag vaktar bara henne ibland, men det är Turbaz Piva :) Kul, har sett några av valparna och dom verkar riktigt fina!
    Ja det är svenska hundar som dött efter VM :(

    SvaraRadera