tisdag 8 februari 2011

05.15

Känner att energin i kroppen är lagom slut, är inte van vid att klockan ringer 05.15! Att traska ut på promenader i snöstorm gör iof att man får veta att man lever! Skolan var en totalgrillning av hjärnan... börjar med en timma matte -massa nytt sen lite ledigt innan 1,5 timma fysik för att avsluta med två timmar fysikprov... awesome! Gick förövrigt fruktansvärt dåligt på provet! I morgon är de matteprov och de känns som om de inte kommer gå bättre, tyvärr! 

min fina!

Köpte en stor påse godis i hopp om att de skulle ge lite energi till pluggandet men efter att ha passerat ett gäng speglar så kändes påsen mindre lockande och jag somnade med Bus i hennes rosa Bia..! -sommaren kommer tillbringas i vassen! Städade ute hos valparna med och gissa vilka som tackar mig med att skita de första de gör när de kommer in från en 2 timmars lång vistelse i trädgården. -uppskattad man kände sig 

Har inte blivit så mycket pluggande som ni förstår men de ger sig, har sovmorgon i morgon så får väll gå upp tidigare och läsa igenom de sista! Snart dags att krypa ner under täcket, är sådär skönt trött i kroppen. Jag och Mikki hittade en mysig slinga i skogen som tog dryga timmen. Alltid lika kul när man ska gå ut och man ropar på Mikki om halsbandet -himla onödig grej enligt henne! 

Time to sleep! tänker drömma om torsdag..! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar