lördag 5 februari 2011

dåliga poäng!

Se bortom det du ser....! 
105.5 poäng... En kanontävling enligt mig men inte sett till poängen! -tänk att man kan komma 3:a av 6 på de poängen... 
Tänk att de kan behövas ett misslyckande för att se vart problemen sitter. Jag kunde inte haft en bättre tävling idag egentligen, vi gör det sjukt bra men jag är inte rättvis mot min hund. Jag har inte läst henne och sett vad det är som egentligen ligger bakom de hela. Men nu vet jag och det är nu vi kan börja jobba för att göra det bättre. Det är inte kul att kliva av en plan och ha dålig samvete för att man vet att man inte varit rättvis mot sin hund.

Är än en gång så glad över att jag kan ringa ett telefonsamtal, prata med en människa som får mig att ändra attityd. Tränga bort den där känslan av hopplöshet som ofta tränger sig på efter att saker inte gått som man tänkt sig. Istället för att tycka att de är ett hopplöst fall var jag full av energi och självförtroende när jag lade på. Visst kommer vi klara det, finns inga andra alternativ. Så sjukt skönt att höra att någon tror på att jag KAN och säger de åt mig, ibland kan det vara allt som behövs. Sen att jag fick massa tips också är ju inte helt fel ;) tack vännen!

Så mina kära vänner, i morgon flyttar jag och Mikki till Fagerhult för en vecka och tro mig att de kommer kluras till hjärncellerna är lika rynkiga som ett russin. Kommer bli grymt! Blev dock ingen present idag men vi sparar den lite till! Tänker följa vad den kloka apan i lejonkungen sa till Timon... "Titta bortom det du ser..!"

Måste bara tillägga att min kära Veronica började dagen med att sätta sin bil på tvären i en backe på väg till tävlingen! Till hjälp kom två snygga killar så de var väl värt de antar jag ;) haha

4 kommentarer:

 1. Vilken klass tävlade du i ? :)

  SvaraRadera
 2. 1:an, men Mikki sjöng opera, därför låga poäng! (:

  SvaraRadera
 3. haha, ninja och jag fick typ 134 på vår första.. ninja var i en helt annan värd pga av min nervostitet.. andra tävlingen går alltid bättre ;)
  när tävlar du nästa gång? :)

  SvaraRadera
 4. Mikki gjorde alla moment utmärkt och vi fick mycket beröm av domaren för vårt program men nerdrag pga hennes tjutande :P så har lagt om träningen lite ;)

  Vet inte sitter och kollar lite, många i vår är så sjuuukt långt bort! :(

  Du då? när startar ni två igen (:

  SvaraRadera