fredag 11 februari 2011

snö!

De bränner gött i tår och kinder nu när man landat i värmen efter kvällsrastningen men uppfriskande är det. De har äntligen slutat snöa och blåsa. De är så rogivande när man skottat gården tre gånger inom loppet av tre timmar och de syns inte!! lika mycket snö igen, gräva fram bilen är ju också en rolig sysselsättning... Skulle vilja ha Jannes fyrhjuling nu!

Börjat träna lite längre tid på min platsläggning idag och de känns riktigt bra. Har en mycket tryggare hund än för en vecka sen de är ett som är säkert men de är en lång bit kvar! Tänkte vi skulle gå in på lite nya moment i veckan när jag är hos Emilly näsa vecka och har massa ledig tid. Men har lite att klura på innan dess. Tror att jag är riktigt nära på att hitta min belöning till tjejen i alla fall :D

Fick åka en sväng till Mullsjö idag för att plocka ut ett paket från Mary Kay och leverera lite. Under tiden passade Mikki på att käka upp ett helt paket Denastix, hon som ALDRIG tagit något innan. Fishund! Så nu är hon lagom mätt och belåten. Satt och masserade henne innan och vi måste ta tag i muskelträningen ordentligt nu. Har ju inte kunnat utnyttja snön i vinter och nu är den rusen och hård som betong! men de är ett senare problem!

Hoppas på fint väder! 
Har haft lite sällskap idag och fick massa Disneyfilmer och annat fint :D har redan avverkat tre stycken,! haha
Nu blir de sängen och lite klur! Morgondagen kommer gå i ett. Städa, möte och Emilly kommer, kul men krävande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar