måndag 21 februari 2011

Sambo!


när ett plus ett blir ETT! 
Hade de svinroligt på jobbet idag! Massa folk att prata med och de va inte så svårt att lära sig kassa. Lite småtabbar men annars gick de riktigt bra. Måste bara lära mig PLU koderna för tomater, sallad, klementiner och purjolök sen ska de nog flyta på riktigt bra. Känns i alla fall bra att jag redan längtar tillbaka, kommer nog trivas fint där. Sen att de ger lite pengar till mig och djuren med skadar ju inte heller! 
Har ju en gaaanska lång önskelista...

Nu tjatar jag på mamma och håller tummarna för att hon ger med sig. Försöker få henne att tillåta att Bus flyttar hem till mig. Har märkt sån sjuk skillnad på henne nu när hon fått bo med mig i två veckor. Det är en helt annan energi och harmoni mellan oss och hon har inte förväntningar på att vi ska göra saker hela tiden heller. Sen kommer hon få vara i hundgården under tiden jag jobbar eller är iväg men som de är nu så har jag lixom inte tid att springa upp och ner till Farfar. Så gott folk håll tummarna för att vi ska få bli sambos! 

Sen är de ju det där tråkiga med dagen.... Min mobil har lagt av totalt, eller snarare skärmen. Så nu blir de att fixa med lite papper och sen införskaffa sig en ny. Mindre rolig utgift men de får jag leva med. 

Nehe in i duschen sen göra sig klar för sängen. Är lagom mör i mitt huvud och i morgon är det full rulle igen!

2 kommentarer:

  1. Härligt med lite jobb;)? Ha det gott i kylan, hoppas det blir lite värme snart.Kram

    SvaraRadera
  2. Ja verkligen! Fryser som en gris ute nu!
    Kramkram

    SvaraRadera