tisdag 1 januari 2013

tokhunden ser besvärad ut

Spenderade en liten stund av gårdagens nyårsafton med att träna lydnad med Rappi. En liten genomgång av vissa moment i LKL I för att se lite vart vi ligger. Har insett att vi tränar på tok för lite moment och bara göra saker lite hur som.

* Något som märktes på ställandet igår. Första gången ur fotposition och då blev de lite knas. Första gången gick de bra [den är med på filmen] men när vi tränade efter att vi slutat filma så är de chansningar hon gör och så snyggt är de inte. Men det är alltid trevligt att ha något att träna på!

* Apporteringen måste vi också träna på, men hon tar den med positiv attityd och de är mycket värt för mig :) Resten är ju bara träning, haha.


Träningens "asgarv" är tyvärr inte filmat. Skulle träna hopp och med ett ridhus fullt av hinderstöd och bommar fick hon ett räcke på ca 55cm med bara en bom. Hon hoppar några gånger och sen kör vi "Hopp - Sitt - Hopp" när hon ska från sitt till hopp så kryper hon under. På andra sidan tittar jag bara på henne och säger "hörru du du" varpå tokhunden ser lite besvärad ut och BACKAR TILLBAKA under bommen och hoppar. Trodde jag skulle gå av. Nån som visste att hon fuskat ;)

Nu viiiidare mot spårmarken!

2 kommentarer: