fredag 18 februari 2011

SJ..!

Som om det inte räckte med att jag ska sitta på tåg en fruktansvärt massa timmar i morgon -eftersom SJ står för åkandet lägger jag till två timmar.... Så bestämde sig Mikki för att de va dags att bli dålig i magen... Helt hunderbart! Tack och lov har jag med mig min ZooLac. Ni som inte har en eller flera sådanan hemma borde köpa hem det. klicka här för att komma till ettställe där dom går att köpas. Finns inget som stoppar upp magarna så fort som de gör och hundarna gillar det!

Har verkligen inte gjort mycket nytta idag. Trött och allmänt seg så har bara blivit hundpromenader innehållande lite träning och huvudet fullt med klurandet där emellan. Tänkte flytta in i Jeanettes garderob ett tag och kliva ur när jag är fullproppad med massa motivation och smarta idéer ;) men de får vänta ett tag till. Blir barnvakt på en gång när jag kommer hem tills på måndag och sen är de skola och jag ska jobba till 10 både måndag och tisdag... lite mycket att göra kanske ;)

Utöver allt de så har min fina vän Laila gjort mig kär i världens snyggaste häst! Skulle göra vad som för att få ha henne i min ägo, sån sjuk utstrålnining och jag brukar ALDRIG falla för ston! Kolla bara på sessan så förstår ni!

Nehe nu är de snart sängdags, ska bara kika så jag backat ner allt och är redo för tågdagen i morgon! Lite dåligt med bilder men så blir de när man inte har sin egna dator!

1 kommentar: