torsdag 10 november 2011

egotrippad valp!

De är nästan obehagligt va fort de blir mörkt ute nu.. Det börjar ju skymma runt fyrasnåret numera. Suger! 

Förmiddagen idag ägnades åt att göra ärenden åt mamma och pappa. Slutade med att jag bar ett däck till åkgräsklipparen och massa andra saker genom halva Mullsjö. Så de var spagettikonsistens på armarna innan man var hemma. Tursamt nog var det underbart väder och Mullsjö blir så otroligt vackert när solen lyser på skön så ska inte klaga för hade en fin utsikt nästan hela vägen :) 

Hemma igen blev de att slänga in hundsakerna och hundarna i kärran för att åka och spåra. Bestämt var att Zo skulle få två korta av den enkla anledningen att hon ska lära sig markeringarna och jag har varit för lat för att träna på det vid sidan av. Spåren i sig gick väl helt okey men den där lilla pissapan till tik pekade finger lite för mycket idag och de blev till att sätta hänglås på känslorna för att hon skulle hålla ihop. Tror hon ska få vila under hela löpet för vi drar om möjligt ännu ojämnare när hon löper... men men de är nästa problem! 

Lillfisen var väldigt rolig att spåra med idag. Hade traskat ut ett lååångt rakt spår och jag var lite osäker på om han faktiskt skulle mäkta med det, vi har ju inte spårat sen agilitykursen... 
Problemet idag.. som egentligen inte var något problem är att Heffa har gått från attityden att spåret är "vårt" till att spåret är  "HANS".. och därmed har en tempo ökning och en släng av nonchalans kommit, men är man sju månader så är man. Gillar däremot att han lagt till en attityd och har drivet. Nu är det ju bara att lägga om attityden till en mer passande så kommer de hela bli kanon!
Rättade honom lite de sista metrarna innan slutet och då gick han skitfint!Förhoppningsvis är det så vi börjar nästa gång men de återstår ju att se. orken var de ju inga fel på så nästa spår kommer bli betydligt längre! 

Enligt Heffa själv va han Outstanding idag! den åsikten delar han inte med nån än så länge ;) men han kan ju få tro de till vi diskuterar det där med perfektion och prestation ;) Han är ju ändå mammas Prins! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar