lördag 10 mars 2012

Kär i kille med hjärthalsband

Haft en stressig men grym dag!
väl framme på jobbet efter att ha fått ett generalbryt på hur kassa folk är på att parkera... en sån klassiker där alla bilar står med enorma avstånd från varandra fast tillräckligt litet för att en bil inte ska komma in. Hatar sånt, speciellt när man har lite bråttom!

Under dagen har de trillat in lite anmälningar till draglägret och vi har en riktigt härlig blandning av hundraser! Kommer bli hur grymt som helst det här! LÄNGTAR! Har dock inte hunnit strukturera upp alla anmälningar än så det ska jag göra nu. Väntar på ytterligare lite mail som ska avgöra om kursens utbud pressas lite till! I så fall blir det ännu bättre även om det är svårt att tro att det skulle gå ;)

Efter avslutat arbetspass blev det att stressa lite till för att åka hem och hämta prinsessorna och sen köra vidare till JBK för lydnad. Ångrade mig grovt val av skor två sekunder efter att jag äntrat planen.. varför tog jag inte stövlar?!? de var som att gå runt i en bäck med lite gräs flytandes ovanpå.. myspys!


Någon direkt lydnad blev de inte utan Zo fick friska upp minnet av vad roneringar är [jag hopades att hon skulle komma ihåg något men de gjorde hon så gott som inte..] och göra premiär i framåtsändande, hon låste sig dock på Mathias. Sprang skitrakt och sen tio meter innan bolkoppen vek hon mot honom och sen tillbaka. Korkade lilla tös men kul att hitta på något nytt! Den lilla fick träffa en skitsnygg liten schäferhane, ojoj va hon pratade... tror allt hon blev kär i honom på grund av halsbandet med hjärtan han bar.. ;)

Har faktiskt slösat kvällens timmar på melodifestivalen men även kikat på en ett fresstyle läger i sommar... är galet sugen måste jag säga! tror jag ska anmäla mig. Göra något nytt lixom.

I morgon blir det att tvätta och städa bilen, jobba och ringa lite roliga samtal :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar