torsdag 8 mars 2012

Pysslade ihop en schäfer efter en anmälan

Sent igår trillade ett härligt mail in i min inkorg. En anmälan till AGU:s kommande dragläger och det var inte vilken anmälan som helst. Det var en döv tjej som var ville vara med men var tvungen att få med sig en tolk annars kunde hon inte vara med, de är inte utan en stolt känsla jag kunde skriva tillbaka och säga "Du har sån tur att andra tjejen som är med i AGU talar teckenspråk, hon kommer finnas på majoriteten av de läger vi anordnar så tolk kommer du att ha på plats om du inte vill eller kan ta med en egen". 
Känns nu ännu bättre att jobba i detta team och jag är helt galet taggad för lägret. Kommer bli helgrymt! Ska bli så kul att se denna tjej och hennes vapendragare som även hon är döv, ett riktigt inspirations team. You go girl!

Tittat lite youtube med på fina schäfrar och funderat på vad man kan göra med en schäfer egentligen och omedvetet om att jag svarade på min egna fråga pysslade jag ihop en "schäfer".
schäfern är verkligen allround! 

Dags att ta sig ut i snön och hitta på något roligt, tanken var att spåra idag med men med 1dm kramsnö är de lite svårt ;) Hoppas iof att snön lägger sig då jag vill åka skidor men enligt väderprognosen skiter sig den önskningen big time! Blir att åka till Falkenberg med farfar istället och eventuellt slösa lite pengar..

1 kommentar:

  1. Ha! Vi får väl se vad du tycker om honom efter vårens läger :D han är söt men under den fluffiga pälsen lurar en kampcocker ;)

    /AC
    www.lillaliam.se
    - racing giants

    SvaraRadera