söndag 5 december 2010

Smakprov

Kan lägga mig med gott samvete nu! Det jag skulle pluggat är klart, fixat och gjort! Mikki bus har också fått göra sig av med lite energi även om de finns kvar så vi kan dela med oss till flera kennlar... Hon fick nöja sig med lite "snö simning" och lite positions övningar, mamma hann inte mycket mer.

I morgon väntar de hemska kemiprovet, fy men tror jag kan det mesta... Psykologin är inskickad och svenskan utskriven... Har alltid panik innan jag ska lämna in saker, frågar läraren "är du klar?" så blir jag genast osäker och måste läsa igenom skiten igen och lämnar alltid in den med en klump i magen.. Nu har jag ju turen att de brukar gå vägen men ändå. Hatar att lämna in saker..!
Har Mary Kay kväll i morgon så blir inget exklusivt i morgon heller, skönt de för känns som om jag ligger 4 år efter i energi. I alla fall sett till inlärningsfaser. Är nog på samma nivå som en 8 veckors valp efter ett "sitt" pass, proppmätt och utpumpad! För mamma har gjort julgodis och gottegrisen Matilda har sett till att halva satsen gick till "smakprov", yes jag har skit ont i magen!

Vill ha en hårboll! 
Sitter och kikar på lite kurser jag är sugen på att gå... MEN antingen är de fulla eller så går dom till hösten! typiskt! får fortsätta kika och maila alla klubbar om att jag VILL gå kurs! aja få väl nöja mig med youtube tills snön smälter och vitsipporna ploppar upp igen. Fett! Skulle inte sitta fel med en valp... men just nu är de lite fullt av hundar... :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar