söndag 2 januari 2011

Centimeter


Skulle vara roligt att veta hur många centimeter man vuxit runt midjan denna vinter, krympt har jag då inte gjort! Men är de lov och jul så är det! :D Taket på pepparkakshuset som var fullt med Non stop är numera ett minne blott! Idag har också varit en slappdag! Städat i garderoben, slängde en stor kasse full med kläder. Sen i mina skåp och lite annat. Suttit och snackat med lite vänner, fixar skivor till Carro, ordnat i min almanacka, bland mina fotografier och letat presenter jag kan önska mig i födelsedagspresent!

Önskar att jag haft med mig filmkameran idag när jag var hos hundarna. Körde ett ordentligt pass med Busan och idag var myrkroppen tillbaka, den som kan knäcka sig på mitten precis bakom de jag ser... Nu såg jag de eftersom de syns på hennes huvud när hon gör något hon egentligen inte ska. Så fick till de men hade ett antal försök innan vi var klara. Trgglade ordförståelse och apportering med och vi gick framåt i ordförståelsen med 5 steg bakåt i apporteringen.. Men så är de att träna hund. Man gör inte alltid framsteg!

Nu kom anledningen till att jag ville haft kameran och de va Zo. Fotgåendet börjar se bra ut, de lilla vi "går" men apporteringen... Har ju kört de precis när hon kom sen inte haft de i tanken men tänkte de kostar inget att se vart hon ligger i intresse och så vidare. Slängde iväg apporten och sen asgarvade jag efter att "Apport" kommit. Hej dampskutt, inga galoppsprång där inte utan mer WiiiiHoooo skutt dit, snyggt gripande sen ÄNNU värre skutt tillbaka och dra på trissor, ett fint avlämnande. Vet inte om vi tränat de, tror jag gjort de med en pinne innan men är inte 100... SÅ henne kan jag inte klaga mycket på idag men vi får se i morgon ;)

Nu väntar vi på att Lollo ska komma hem så vi kan ses, kommer hon inte hem får jag inte soffan här hemma och sen är de inga större fel på ;) I morgon ska lilla Hedda komma hit så då lär de bli BUS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar