torsdag 27 januari 2011

trespann!

Effektiv eller ineffektiv dag... har inte bestämt mig än men de lutar åt effektiv!
Vaknade vid halv 9 och Emilly ringde sen var de kört! Drömmandet började och vid halv 12 va jag tvungen att hoppa ner från de rosa molnen och börja plugga. Gick sådär för de va lite för fint väder ute så gick upp och hämtade Bus och Nero för en skön promenad, Zo fick stanna hemma för ville njuta och slippa ha spänningshuvudvärk för att hålla koll på de lilla busfröt. Gick till banken för att få att sätta in lite pengar och kolla på lite saker. Kommer sitta inomhus på lördag! Tillbaka till farfar och hämtade dragselarna med tillbehör, fixade och trixade lite och vips så tränade jag start och tempoväxlingar med ett trespann! -inte illa! Däremot kommer jag ALDRIG mer springa med alla tre samtidigt! Ni kan ju själva försöka bromsa ett ekipage på nästan 110kg som tar i från klorna. Tack och lov så kan mina hundar STOP, skulle vara kul att se hur fort de skulle gå med skidor på fötterna.... Får testa de i morgon -risk för benbrott ca 99.5%

Snodd av Team Mamma gris ;)

Har sen i tisdags -egentligen längre tillbaka tankat med Samson och Jeanette inspiration och en del timmar med näsan i etologiboken och efter intervallpasset bestämde jag mig. Jag SKA lösa vår konflikt i alla fall i ett av momenten och går de får de vara dagens vinst! Så hängde på västen och hämtade Bus. Eftersom hon var lite trött i kroppen var hon otroligt mycket mer mottaglig mentalt -vilket var planen och med lite diskussioner och letande efter rätta feelingen så satt de! inte 100 procentigt men de satt, Mikki fick vinna miljonvinsten och sen springa in i hundgården och få en välförtjänt middag + sin älskade dentastix -1 ½ faktiskt Ska fortsätta på samma bana i morgon och jag tror de här kommer lösa mååånga problem för oss framöver. Ni som tränar hund vet hur det känns!
Lång väg kvar till målet..! 
Resten av dagen har jag suttit och skrivit på min hemtenta i psykologin och blev äntligen klar! Ni anar inte hur skönt det känns!
Så nu blir det att kolla på "I Rymden Finns Inga Känslor!". Plus ska även mina grabbar i huset har den ena - Brorsan lagade mat till mig och den andra -Pappa kom hem med en semla! Kärlek är det! Fick även Mikkis och mitt träningsschema klart!


ha en underbar torsdag! Jag går inte att plocka ner på jorden på ett tag!

2 kommentarer: