tisdag 22 mars 2011

PT!


De va ju de där med självdisciplin... den har inte varit min bästa vän idag, snoosade 20 min i morse, sov på min håltimma och tja kan inte påstå att jag pluggat överdrivet mycket... men alla dagar kan inte vara perfekta så är de bara :) Sen att alla dagar som innehåller skola är de tråkigaste som finns just nu är en annan sak!

Hämtade ut den efterlängtade iphonen idag så nu sitter man och fixar med alla kontakter. Love it! Skulle tränat men hinner inte riktigt de så får ta de i morgon ist, då ser det dessutom ut som om jag kommer få sällskap av Tove! Angående träning så har jag fixat en PT i drag, Tina Sporrong som ska hjälpa mig och vovvarna få ordning på draget och därmed kondition och musklerna! Stort plus är att hon är lika galen i rosa som jag är ;) Härligt att få övningar att göra och lite mål att springa mot! Ska faktiskt bli riktigt kul och de är alltid bra med lite motivation och spark i rumpan!

Mikki har haft vilodag igen men i morgon blir de lydnad. Fick ett trevligt samtal av coachen idag så nu har vi fått en ordentlig motivations boost! Så nu MÅSTE jag planera och SPARA, men man lever bara en gång ;) Måste åka och handa mat och ben med, åhhh pengar säger jag bara..!

Nehe ett  sista dyk i matteboken innan jag tänker krypa ner under täcket och drömma! (:

1 kommentar: